Tenis

Buzărnescu, eliminată în semifinalele turneului de la Linz » A fost la un pas de o nouă revenire

Foto: Twitter/@WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 octombrie 2017

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în semifinalele turneului WTA de la Linz, după înfrângerea suferită în două seturi în fața Barborei Strycova (26 WTA), 3-6, 6-7.

Românca a pierdut primul serviciu din setul I și nu a reușit să mai revină, iar Strycova s-a impus în primul act după 43 de minute.

În setul secund, Buzărnescu a revenit după ce și-a pierdut serviciul la 2-2, iar Strycova a salvat o minge de set a româncei la 5-4, iar actul a fost trimis în tie-break.

Cehoaica a câștigat tie-breakul cu 7-3 și va juca în finală împotriva învingătoarei dintre Magdalena Rybarikova și Viktorija Golubici.

În urma turneului de la Linz, Mihaela Buzărnescu va intra în Top 100 WTA începând de luni. În sferturile de finală, românca de 29 de ani a trecut de Belinda Bencici (228 WTA), fostă ocupantă a locului 7 WTA, scor 6-4, 5-7, 7-6 (4), după două ore și 31 de minute de joc. 

Pentru accederea în semifinalele de la Linz, Mihaela Buzărnescu a primit un premiu în valoare de 9.113 euro și 110 puncte WTA. 

 "Am fost impresionată de ea, e foarte talentată și îmi doresc să rămână sănătoasă, ca să ajungă în Top 50 cât mai curând" Barbora Strycova

"Îmi doresc să fiu un exemplu pentru alte jucătoare care trec printr-o situație similară cu a mea. Jucătoare care se gândesc să renunțe: cred că dacă îți dorești cu adevărat și crezi în tine, trebuie doar să încerci în continuare și să joci, pentru că rezultatele vor veni, indiferent de vârstă" Mihaela Buzărnescu

538 este locul pe care-l ocupa Buzărnescu la începutul lui 2017, iar de luni va fi a 85-a jucătoare a lumii

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.