Liga 1

EXCLUSIV / FOTO » Unde a fost surprins, ieri, în București, Golofca, fotbalistul desființat de Becali

+7 Foto
Golofca a post surprins ieri în momentul în care intra în curtea bisericii din Vitan

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 15 octombrie 2017

Golofca a fost văzut ieri la o biserică din Vitan, rugându-se mai bine de 20 de minute la o icoană cu Sfânta Parascheva.  

Exclus din lot de patron și criticat dur de Nicolae Dică și de Mihai Stoica, Cătălin Golofca a profitat de ziua liberă primită de la club și a preferat să meargă să se roage la o biserică din zona Vitan. Mijlocașul de 27 de ani a fost singur la Biserica Foișor în cursul dimineții, chiar în timpul slujbei prilejuite de prăznuirea Sfântei Parascheva. Imaginile cu Cătălin au fost trimise pe adresa de mail a redacției de una dintre persoanele care erau în lăcașul de cult în momentul în care moldoveanul a ajuns acolo.

"A salutat pe toată lumea și a intrat sfios în biserică. A stat la Liturghie, apoi s-a pus în genunchi și s-a rugat mai bine de 20 de minute în fața altarului. A sărutat toate icoanele din biserică, s-a rugat în liniște și a cumpărat mai multe lumânări pe care le-a aprins într-o încăpere special amenajată în curte. Era abătut și supărat, a plecat gânditor", a explicat cel care a trimis imaginile redacției.

După ce-a părăsit biserica, Golofca a plecat spre casă, el locuind la doar câteva minute, într-un complex rezidențial de locuințe, Asmita Gardens, situat în apropierea intersecției dintre Calea Văcărești și Splaiul Unirii. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.