Liga 4

Niculae, după Academia Rapid - Steaua: "Meci de nivelul Ligii 1" » Pancu își face mea culpa: "Câteodată ne mai stă mintea și nouă, celor mai bătrâni"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 octombrie 2017

Daniel Pancu s-a declarat impresionat de spectacolul făcut de cei 10.000 de fani prezenți la meciul dintre Academia Rapid și Steaua (1-1), în Liga 4, deși nu a rezistat pe teren decât jumătate de oră. 

Fotbalistul de 40 de ani nu a reușit să ducă meciul până la capăt din cauza vârstei și spune că a greșit la golul marcat de Predescu pentru roș-albaștri.

"Am încercat să joc, dar n-am forțat. Chiar dacă e Liga a 4-a, am întâlnit o echipă foarte bine antrenată. Am o vârstă și nu am putut să rezist. Până la urmă golul lor, penalty-ul, a pornit de la greșeala mea. Câteodată ne mai stă mintea și nouă, celor mai bătrâni.

Rezultatul îl consider bun, față de nivelul de pregătire al echipelor. Știam că întâlnim o echipă pregătită, tânără, talentată. În 1996, 19997, 1998, așa erau derby-urile cu Steaua și Dinamo. Felicitări suporterilor noștri, dar și alor lor pentru că au contribuit și ei. M-am simțit din nou ca la 20 de ani", a spus Pancu la finalul partidei, la TV Telekom Sport. 

Toate fazele VIDEO ale meciului Academia Rapid - Steaua pot fi văzute AICI!

Sentimentul său a fost împărtășit și de Daniel Niculae, căpitanul Rapidului odată cu ieșirea lui Pancu și marcatorul golului prin care giuleștenii au restabilit egalitatea.

"Rezultatul reflectă realitatea din teren, a fost un meci de nivelul Ligii 2 sau a Ligii 1, cu mulți jucători tineri și talentați. A ieșit un spectacol frumos, Giuleștiul a fost plin, și dacă am fi avut capcitate de 30.000 de locuri s-au fi umplut stadionul.

Și oaspeții cred că s-au simțit bine. Echipele fără suporteri nu vor simți niciodată asta, e bine să crești așa. Cred că dacă suporterii nu ar mai fi alături de aceste echipe, am spune că fotbalul românesc este pierdut", a spus Niculae  la TV Telekom Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.