Liga 4

FOTO + VIDEO De unde s-au inspirat ultrașii Stelei la derby-ul cu Rapid? Alte două coregrafii agresive care au șocat toată Europa

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 October 2017

Fanii Stelei și-au făcut simțită prezența în Giulești, aproximativ 1000 de ultrași ai roș-albaștrilor asistând la derby-ul cu Academia Rapid din Liga a 4-a, încheiat 1-1. (Vezi VIDEO cu golurile)

În startul partidei, aceștia au afișat o coregrafie extrem de controversată. Mai exact, steliștii au desfășurat în spațiul destinat galeriei oaspete o pânză care înfățișa un schelet pe un tron. Coregrafia ar reprezenta o aluzie la adresa grandomaniei manifestată de-a lungul anilor de Gigi Becali.

Fanii steliști se alătură astfel altor două galerii ale unor echipe europene care de-a lungul ultimilor ani au realizat coregrafii șocante. 

Păpușă spânzurată pe stadion

În 2016, în timpul derby-ului din Olanda dintre Ajax și Feyenoord, fanii lui Ajax au arborat pe stadion o păpușă spânzurată care îl reprezenta pe goalkeeper-ul Kenneth Vermeer, cel care în 2014 plecase de la "lăncieri" tocmai la rivala Feyenoord. 

 

"Roșu sau mort"

Mijlocașul Steven Defour a lăsat toată Belgia cu gura căscată în 2014, atunci când a ales să semneze cu Anderlecht. Defour evoluase între 2006 și 2011 pentru Standard Liege, fiind foarte apreciat la acea vreme de fanii roș-albilor.

Pe 25 ianuarie 2015, fanii lui Standard s-au răzbunat pe Defour înaintea derby-ului cu Anderlecht, afișând o coregrafie șocantă, care îl înfățișa pe Defour decapitat alături de grotescul mesaj: "Roșu sau mort".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.