Box

AUDIO INCREDIBIL: Mărturii pe bandă oferite Gazetei Sporturilor despre un curs organizat de Federația Română de Box » Cum se cumpără licența de antrenor în România!

Președintele Vasile Câtea (stânga) și Viorel Sima fac echipă la FR Box din 2012

Articol de Marian Ursescu, Mirela Neag  —  luni, 16 octombrie 2017

Chetă-șpagă strânsă de secretarul general al FR Box, Viorel Sima, pentru lectorul neamț venit din Australia. Doar 6 din cei 19 ”cursanți” au trecut examenul, deși toți au primit întrebările și răspunsurile cu o seară înainte!  Pe GSP.ro puteți asculta înregistrările audio ale antrenorilor revoltați că nu au trecut un examen banal

Federația Internațională de Box Amator (AIBA) a organizat, prin intermediul Federației Române de Box, un curs de licențiere a antrenorilor, în mai 2016. Un curs de o stea. Fără această licență, un antrenor nu poate să-și asiste boxerii în colțul ringului, la niciun concurs!

Gazeta a obținut mărturii incredibile de la câțiva tehnicieni care au dorit însă să-și păstreze anonimatul. Ei au descris cum s-a desfășurat cursul găzduit de Brăila în perioada 1-8 mai 2016! Viorel Sima, secretarul general al FR Box în acea perioadă, care acum se ocupă de relațiile internaționale ale forului român, este cel ce a planificat totul. Oficialul român a făcut toate demersurile pentru organizarea cursului, ca să ajute antrenorii români.

Inițial, la curs s-au înscris 25 de antrenori, dar doar 19 au ajuns la stagiul de o săptămână susținut de antrenorul neamț Bodo Andreas.

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.