Liga 1

Edward Iordănescu a luat foc după meciul cu Sepsi, 0-0: "E lipsă de respect, o insultă la adresa fotbalului"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 octombrie 2017

Edward Iordănescu, tehnicianul Astrei Giurgiu, a avut o reacție tranșantă după remiza obținută de echipa sa pe terenul lui Sepsi, 0-0. Antrenorul giurgiuvenilor consideră că echipa sa ar fi trebuit să câștige meciul la "masa verde". 

"Cred că e un rezultat echitabil. Noi am venit pentru toate cele trei puncte, dar nu întotdeauna putem obține ceea ce ne propunem.Sunt pretențios, dar avem potențialul necesar să intrăm în play-off. Am încredere că parcursul bun de până acum poate fi încununat cu o calificare în play-off.

Mă simt efectiv afectat. Simt că ce s-a întâmplat astăzi a fost lipsă de respect, o insultă. Cred că fotbalul ar trebui să se desfășoare doar pe teren, dar ce s-a întâmplat azi a fost în contradicție cu legile fotbalului. Nu vreau să fim luați de fraieri! Cred că era normal ca brigada de arbitri să iasă afară, să constate că s-a nocturna s-a întrerupt încă o dată, și să termine partida.

E o insultă la adresa tuturor. Îmi pare rău că trebuie să spun aceste lucruri. E normal ca atunci când se plătesc atâția bani cluburile să fie responsabile", a declarat Edward Iordănescu, la LOOK TV. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.