Liga 1

Alibec continuă să fie atacat din toate părțile! Mesaj dur primit de stelist: "Nu are niciun rol! Nu marchează și nu poate costa 10 milioane"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 octombrie 2017

Gabi Balint, fost jucător la Steaua, l-a criticat și el pe Denis Alibec, căpitanul FCSB, care a avut o reacție nervoasă în finalul meciului cu FV Voluntari, 0-0, când a fost schimbat.

"Nu poți să te porți într-un fel cu un jucător și în altfel cu alții, când e vorba de un grup, nu ai cum. Până la urmă, nu e nici Hagi, nici Dobrin, nici Maradona. El nu a făcut nimic, nu are niciun rol. Nu e președintele echipei. Sunt și alți jucători care pot să-l suplinească foarte bine. A intrat Gnohere și a marcat. Alibec nu a marcat.

Sunt două probleme aici. Alibec nu va mai fi reprimit și e terminat sau îl reprimește cât mai repede. Cred că este momentul ca el să-și dea seama că ori se schimbă, ori o termină cu fotbalul.

În momentul ăsta, mă îndoiesc că Alibec mai are o valoare între 8 și 10 milioane, nemarcând goluri și făcând ce a făcut. La aproape 27 de ani nu mai ești un copil. Bănuiesc că vede și el toate acțiunile lui. Trebuie să învețe din greșeli", a spus Balint la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.