Liga 1

Critici pentru Dică și FCSB: "Nu știau cum e Alibec? E ca Goe" » Dezvăluiri incredibile despre Budescu: "De două ori mai multe probleme ca Alibec"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 octombrie 2017

Valeriu Răchită, fost fundaș la Steaua, a vorbit despre Denis Alibec și a spus că Nicolae Dică a greșit când l-a exclus din lot după gestul din meciul cu FC Voluntari.

"Ceea ce se întâmplă cu Alibec mi se pare o lipsă de tact din partea celor de la Steaua. Pe el îl știa lumea. Noi, cei din lumea fotbalului, știam că Alibec este un Goe. Cred că Alibec ar trebui ajutat.

Nu a răbufnit la adresa unui coechipier sau a antrenorului. Alibec a avut acea reacție pentru că nu i-a ieșit jocul. Ar trebui ca Dică să-l ia și să discute între patru ochi. Să-i explice ce vrea de la el. E căpitanul echipei, un jucător determinant. Asta ar fi soluția. Când l-ai luat nu știai cum e? De ce Hagi a reușit să-l resusciteze pe Alibec?", a spus Răchită la TV Digi Sport.

Răchită a vorbit și despre Constantin Budescu, cel pe care-l știe de la Petrolul, acolo unde mijlocașul stelist a jucat la începutul carierei.

"Eu l-am avut pe Budescu la echipă. El, la 20 - 21 de ani făcea probleme de două ori mai mult decât Alibec, dar toate problemele le-am rezolvat în vestiar sau pe terenul de antrenament. L-am dat afară din antrenament, l-am trimis acasă din cantonament, dar găseam soluții atunci", a adăugat Răchită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.