Liga 1

EXCLUSIV L-am prins în ofsaid: "centralul" Rădulescu a mințit în raport după Sepsi - Astra!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 octombrie 2017

GSP a văzut ce a scris în foaia oficială "centralul" de la Sepsi - Astra 0-0, George Rădulescu, acuzat că a încălcat regulamentul fiindcă a permis să se mai joace repriza a doua, deşi instalaţia de nocturnă a căzut de două ori pe parcursul partidei.

Referitor la problemele cu nocturna, Rădulescu a scris în raport: "După timpul regulamentar al pauzei, când am ajuns pe tunelul care duce spre terenul de joc am observat că instalația de nocturnă era în perfectă stare de funcționare, iar cele două echipe se aflau pe terenul de joc". 

Aceasta e poziţia lui Rădulescu, însă realitatea care s-a petrecut sub Tâmpa duminică seara e cu totul alta. Nocturna s-a stins la 10 minute după ce se terminase prima repriză, iar în momentul în care repriza a doua ar fi trebuit să înceapă, adică după 15 minute de la fluierul de final al primei părţi, stadionul încă nu era iluminat! Acest lucru e demonstrat de feed-ul de meci care există în înregistrările televiziunilor care au transmis meciul.

Citește în Gazeta Sporturilor de marți (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) ce și-a mai notat Rădulescu în raport și cum a reacționat arbitrul în momentul în care a fost contactat de reporterii ziarului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.