Liga 1

Dan Petrescu, criticat după ieșirea avută la adresa suporterilor: "Să-și revină, CFR nu joacă atât de bine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 octombrie 2017

Mircea Sandu i-a atras atenția lui Dan Petrescu să nu critice publicul, având în vedere că nici prestația echipei sale nu a fost strălucită, după ce tehnicianul CFR-ului le-a reproșat fanilor că nu susțin suficient formația din Gruia. 

"N-am înțeles atitudinea lui Dan Petrescu, care s-a îndreptat contra suporterilor. Ar trebui să-și revină. CFR nu a avut un joc foarte bun", a declarat fostul președinte FRF la TV Digi Sport.

Mircea Sandu a ținut să laude prestațiile avute de CS U Craiova și este de părere că marea dezamăgire a actualului sezon a fost Dinamo.

"Jocul cel mai spectaculos îl are Craiova, Botoșani e o echipă destul de echilibrată, Dinamo a fost o surpriză neplăcută", a adăugat "Nașul" pentru sursa citată.

După remiza celor de la CFR Cluj, 0-0 pe teren propriu cu FC Botoșani, Dan Petrescu a criticat suporterii, acuzându-i că nu au încurajat sufiecient echipa.

"Sunt dezamăgit de rezultat și de faptul că nu am jucat bine, dar sunt dezamăgit și de public. O echipă care e pe primul loc trebuie să fie încurajată, nu cum a fost azi. Am fi vrut mai multă susținere, parcă cineva avea ceva cu noi, m-a deranjat atitudinea spectatorilor" Dan Petrescu, după meciul cu FC Botoșani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.