Stranieri

UPDATE Scandal între Gabi Iancu și Hagi: "Au vrut să mă țină legat de un contract expirat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 18 October 2017

Gabi Iancu a ajuns la 23 de ani, iar după titlul câștigat cu Viitorul în sezonul trecut abia a prins un transfer la Termalica, penultimul loc din Polonia, după ce a fost dat afară de Gică Hagi.

UPDATE 13:40

Gabi Iancu a reacționat după ce a văzut spusele oficialului Viitorului. "Nu cred că este treaba domnului Bivolaru unde m-am transferat eu. Nu știe dumnealui detalii despre ofertele pe care le-am avut eu și ce am făcut eu în perioada de transferuri. Cât despre plecarea de la Viitorul, pot să vă spun un singur lucru: eu am ales să plec! A fost dorința mea să plec! Nu am mai dorit să mai stau pentru că nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în play-off și cum am fost tratat.

Ei și-ar fi dorit ca eu să continui și în momentul în care i-am anunțat că vreau să plec s-au dus să înregistreze la Ligă un contract de prelungire, pe care l-am făcut când am semnat cu ei la începutul sezonului. Dar, acel contract nu este valabil dacă nu-l duci în 45 de zile de la semnarea lui. La finalul sezonului, după ce i-am anunțat că plec, nu mi-au răspuns la telefon vreo 10 zile. Au vrut să ma țină legat cu acel contract", a declarat Iancu la TV Digi Sport.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Gabi Iancu a fost și la FCSB, însă și de acolo a plecat tot cu scandal, iar în ultimul sezon la Viitorul, Hagi l-a dat afară după ce a câștigat titlul. Cristi Bivolaru, președintele Viitorului, explică ce l-a determinat pe Hagi să ia această decizie cu fotbalistul care era văzut drept o mare speranță a României.

”Gabi Iancu, dacă nu mă înşel, s-a transferat pe ultima sută de metri pe undeva... cred că prin coada clasamentului din Polonia. Eu zic că el a dat cu piciorul la oala cu smântână. El venise de nicăieri. La noi n-a realizat că i s-a întins o mână şi că avea o şansă extraordinară să revină. Vorbesc despre a doua şansă.

Ajungi să fii în lotul echipei campioane, să câştigi un titlu şi să nu scoţi nimic din treaba asta. N-a fost dorinţa lui Iancu de a pleca, a fost dorinţa lui Gică Hagi. Nu l-a mai vrut. A văzut că el nu este dispus să facă pasul pentru calităţile pe care le avea. Hagi se aştepta să aibă o altă reacţie”, a declarat Cristi Bivolaru pentru Prosport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.