Liga Campionilor

Reacție de orgoliu a puștilor lui Dinamo în Youth League, după eșecul cu croații din tur

Foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 18 October 2017

Echipa U19 a celor de la Dinamo a fost eliminată în primul tur din UEFA Youth League de croații de la Lokomotiva Zagreb, scor 2-4 la general, după ce a remizat în returul jucat azi în deplasare, 2-2.

"Câinii" mici au evoluat de data asta curajos și au reușit să termine neînvinși, după ce au condus de două ori și au jucat în inferioritate în ultimele 10 minute. 

După ce în prima manșă au pierdut în "Ștefan cel Mare" cu scorul de 0-2, dinamoviștii au început bine meciul de la Zagreb și au deschis scorul prin penalty-ul executat de Vasile în minutul 37, însă Krajinovici a egalat înainte de pauză.

Deși au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Gheorghe din minutul 79, când mijlocașul a văzut al doilea cartonaș galben, dinamoviștii au mai punctat prin Crețu în minutul 87, iar Vranjkovici a stabilit scorul final în minutele de prelungire.

Echipa antrenată de Ilie Poenaru a participat în UEFA Youth League în calitate de campioană a Ligii Elitelor.

Echipele de start:

Lokomotiva Zagreb: Vasailj - Mersinaj, Jedvaj, Rufati, Majcenici - Dobrici, Dunici, Brezina, Vinogradac - Krajinovici, Kastrati

Dinamo: Eșanu - Mișilăricu, Vl. Motroc, R. Grigore, Oltay - L. Gheorghe, M. Vlad - I. Gheorghe, Fl. Vasile, Longher - Moldoveanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.