Europa League

GALERIE FOTO+VIDEO Imagini de la antrenamentul roș-albaștrilor în Israel » Principala problemă a lui Dică, înaintea duelului cu Beer Sheva

+12 Foto
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 18 October 2017

Nicolae Dică a afirmat că principala problemă în pregătirea meciului cu Hapoel Beer Sheva din grupele Europa League a fost cauzată de sistemele de joc variate la care au apelat israelienii la ultimele meciuri. 

"Am urmărit ultimele jocuri ale lor și am văzut că au folosit 3 sisteme diferite. Au schimbat sistemul și în funcție de adversar: 3-5-2, 4-3-3 sau 4-2-3-1. Va fi foarte dificil să văd cum vor juca mâine. Sistemul 4-3-3 a fost folosit mai mult timp", a spus Dică la conferința de presă susținută înaintea meciului din Israel.

FCSB a susținut astăzi antrenamentul oficial înaintea partidei din deplasare cu Hapoel Beer Sheva! Vezi în GALERIA FOTO cele mai importante imagini!

Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit și despre transferul care a fost la un pas de a se realiza în urmă cu câțiva ani, când roș-albaștrii au negociat cu actualul fotbalist de la Hapoel Beer Sheva, Tony Nwakaeme (detalii AICI).

"Din discuțiile pe care le-am avut cu MM știu că au fost aproape de a-l aduce la Steaua, dar nu știu de ce nu s-a realizat transferul. Știu că atunci când juca în România, o făcea ca atacant, aici joacă mijlocaș stânga și dă un randament foarte bun", a adăugat Dică.

În vara lui 2013, când Reghecampf era antrenor în Ghencea, Steaua l-a ofertat pe Tony Nwakaeme, atacant care a evoluat în trecut la U Cluj și la Petrolul.

Meciul dintre Hapoel Beer Sheva și FCSB, al treilea din faza grupelor Europa League, se joacă joi în Israel, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în direct pe TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

"Dacă am obține o victorie mâine seară, putem spune că suntem calificați în proporție de 80-90%. Dar nici atunci nu am fi siguri, am mai avea nevoie de 3 puncte" Nicolae Dică, înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.