Liga 1

Gigi, despre inagurarea noului stadion din Craiova: "Vai de capul tău, Olguța!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 October 2017

CSU Craiova urma să inaugureze noul stadion la meciul cu FCSB, de pe 29 octombrie, dar s-ar putea ca partida să nu se joace pe noul "Ion Oblemenco". Dacă nu se va întâmpla cu FCSB, primul joc pe arena craioveană ar putea fi cel cu Juventus București, în week-end-ul 17-19 noiembrie.

Gigi Becali crede că pentru olteni ar fi o decizie bună ca meciul cu FCSB să se joace pe alt stadion.

"Am înțeles că nu se va juca meciul pe noul stadion. Eu cred că e o decizie bună. Când joci cu Steaua e presiune mereu, dar acum, că s-ar fi inaugurat noul stadion, era presiunea și mai mare. Și era și emoție. Era o presiune în plus. Au gândit-o bine cei de la CSU", a spus Becali la Pro X.

INAUGURARE DE ZIUA OLGUȚEI? 

Întrebat ce părere are dacă arena va fi inaugurată pe 18 noiembrie, chiar de ziua fostului edil craiovean Olguța Vasilescu, Becali a răspuns: "Mie îmi plăcea de Olguța Vasilescu, dar a luat din mentalitatea lui Dragnea. Vrea și ea să conducă, să aibă putere. Vai de capul tău, măi Olguța, măi!".

Luni, o Comisie de omologare a inspectat arena din Craiova, iar ofițerul de securitate al LPF a trasat mai multe lucruri pe care oficialii Craiovei trebuie să le facă pentru ca meciul cu FCSB să primească undă verde pe noul stadion. Printre altele e vorba și despre avizul ISU, fără de care LPF nu va accepta să programeze meciul! Termenul limită până la care CS U Craiova trebuie să rezolve toate cerințele solicitate de LPF este 24 octombrie, adică marțea viitoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.