Tenis

VIDEO Schimb savuros de replici între Nadal și Federer pe Facebook: "Dacă o să se întâmple asta, nu o să te mai chem niciodată aici!"

FOTO: Captură

Articol de Remus Dinu  —  joi, 19 octombrie 2017

Rafael Nadal și Roger Federer, primii doi tenismeni ai lumii, au oferit astăzi un schimb savuros de replici pe Facebook. 

Elvețianul l-a felicitat pe Nadal pentru aniversarea a un an de la inaugurarea impunătoarei sale academii de tenis din Mallorca, eveniment la care Federer a fost invitat special în luna octombrie a anului trecut. 

"Vreau să felicit Academia lui Rafa pentru aniversarea a un an. Știu că echipa și familia lui au lucrat din greu pentru a realiza această Academie. Sunt fericit că am fost acolo, alături de Rafa, pentru a o inaugura.

Sper că voi primi în curând o nouă invitație pentru a fi prezent acolo. Mă inspiră, abia aștept să mă întorc", a spus Federer.

La rândul său, Nadal i-a răspuns marelui său rival, mulțumindu-i pentru cuvintele frumoase ale lui Federer și lansându-i o nouă invitație la Mallorca. Ibericul a glumit însă, declarând că nu îl va mai chema pe Federer în Spania dacă acesta va continua forma impresionantă avută în 2017. 

"Roger, mulțumesc pentru mesaj. A fost un an grozav pentru Academie și ne-ai ajutat enorm la inaugurare. Știu că nu îți pot mulțumi îndeajuns, dar știu cât de important a fost pentru toată lumea să fii prezent aici.

Invitația e întodeauna deschisă. Aici e casa ta. Copiii, familia ta, toată lumea e binevenită aici.

Singurul lucru care nu se poate întâmpla este ca după ce te întorci de aici să joci din nou atât de bine. Dacă asta o să se întâmple, nu o să te mai invit. Glumesc, evident", a fost răspunsul lui Rafa. 

Pe 19 octombrie 2016, Nadal și-a inaugurat academia de tenis din orașul natal, invitatul special la acel eveniment fiind Roger Federer.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.