Stranieri

A răsărit soarele pe strada lui Maxim! Declarații excelente de la antrenorul lui Mainz: ”Muncitor, agil, generos”

Alex Maxim, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 20 octombrie 2017

Alex Maxim e din nou în grațiile antrenorului Sandro Schwarz la Mainz 05. ”Până acum a fost și o victimă a sistemului folosit”, a remarcat colegul Stefan Bell.

În sfârșit soare și pe strada lui Alexandru Maxim. I-au trebuit 6 meciuri pentru a "exploda" la Mainz, dar cu golul înscris la 3-2 cu Hamburg pare să mai fi risipit din îndoielile care începuseră să planeze asupra lui.

Dintr-o dată, antrenorul Sandro Schwarz a început să-l laude, exact ca-n presezon. "Mai mult decât golul, foarte important pentru moral, m-a bucurat atitudinea lui din teren. Și-a ajutat mult echipa. A muncit enorm, a fost generos și agil", a punctat tehnicianul german.

Colegul Stefan Bell intuiește motivul care a stat la baza jocurilor slabe făcute de mijlocașul de 27 de ani: "În debutul sezonului, Alex a fost o victimă a sistemului în care am jucat. Când Mister l-a adus de pe flanc în spatele «vârfului», el s-a simțit în sfârșit în largul său".

4meciuri a bifat Maxim ca titular la Mainz în 8 etape. A lipsit o singură dată din lot, gripat. Are 288 de minute jucate și un gol înscris în Bundesliga

  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.