Liga 1

Probleme grave de lot pentru ACS Poli înaintea meciului cu FCSB: "Poate vor juca și doi-trei juniori" » Bănățenii și-au prezentat noul transfer

FOTO: Cristi Preda

Articol de Cornel Biholari  —  Friday, 20 October 2017

ACS Poli are parte duminică de un meci infernal, în condițiile în care se află într-o formă proastă și întâlnește pretendenta la titlu FCSB.

Mai mult, timișorenii au în continuare absențe, iar lonuț Popa a ținut să precizeze că nu se plânge și că nu se simte amenințat, cu referire la replicile primarului Nicolae Robu.

"Ne gândim să putem da o replică bună unei echipe care face performanță în Europa, o adevărată selecționată divizionară.

Mi-e ciudă că nu pot să aliniez cea mai bună echipă, să folosesc cei mai buni jucători. A venit din senin și accidentarea lui Crețu, l-am scos din lot. După meciul cu Tomnatic a fost în regulă și acum spune că are probleme. Meciul era necesar, pentru că am încercat să folosesc alți jucători, alt sistem, era nevoie de o echipă de D. Nu a fost cu durități. Adversarul nu a opus rezistență. Am fost destul de mulțumit. Încerc să fac ceva. Dacă spun că nu am jucători, devin plângăcios", a declarat Ionuț Popa.

"Când câștigă echipa e bine pentru jucători, când pierde e vina antrenorului. Dacă vă aduceți aminte, anul trecut am spus că, dacă sunt lăsat în pace și e liniște, salvez echipa. Acum încerc să spun același lucru. Și dacă pierd șapte jocuri, îndeplinesc obiectivul: primele zece", a fost o altă replică a tehnicianului. 

"În continuare sunt foarte mulți absenți. Poate vor juca și doi-trei juniori", a mai spus Popa.

Au jucat un nou amical cu Tomnaticul

Joi, ACS Poli a jucat un meci amical cu Unirea Tomnatic (L4 Timiș), câștigat fără probleme, la scor, 7-0. Se pare că amicalul a fost și pentru Abraw, dar noul atacant nu a înscris. Mailat a fost, în schimb, în formă.

Golurile timișorenilor au fost marcate de: Mailat (3 goluri), Munteanu, Doman, Podină și Miguel. ACS Poli a început jocul cu Unirea Tomnatic în formula: Straton – Crețu, Melinte, Šoljić, Şeroni, Artean, Vaşvari, Ciucur, Munteanu, Mailat, Abraw. Au mai intrat: Smaranda – Haruț, Țigănaşu, Bocșan, Podină, Oprea, Čurjurić şi Bianconi.

Abraw, confirmat în sfârșit 

Camaldine Abraw (27 ani), atacantul togolez aflat în pregătiri timp de două săptămâni, a semnat în sfârșit cu ACS Poli.

"Abraw e rezolvat, ieri l-am folosit de la început, e apt în proporție de 50% spun eu, el zice 60%. Am văzut că e nepregătit. S-a antrenat în Africa de Sud cu o echipă" a spus Ionuț Popa despre jucătorul care a îmbrăcat tricoul naționalei statului Togo.

"Vreau să mulțumesc conducerii pentru că are încredere în mine, voi da tot ce am mai bun ca să câștigăm. Sper să joc duminică. E un meci cu o echipă bună. M-am antrenat cu colegii mei. Încă mă pregătesc, mi se caută locul în echipă. Vreau să răspund bine. Ca jucător, trebuie să te adaptezi sistemului. E greu meciul, în special acesta cu FCSB, pentru că e una dintre echipele tari", a declarat Camaldine Abraw, potrivit pressalert.ro

Acesta a semnat pe doi ani de zile. În sezonul precedent nu a evoluat după o operație la genunchi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.