Liga 1

VIDEO Hanca se motivează cu ajutorul Salmei Hayek! Ce a postat pe Facebook jucătorul dinamovist

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 octombrie 2017

Sergiu Hanca, mijlocașul lui Dinamo, a distribuit pe Facebook un videoclip ce conținea un discurs motivațional al celebrei actrițe mexicane Salma Hayek.

Fotbalistul lui Dinamo a distribuit un discurs al Salmei în care aceasta încurajează oamenii să-și urmeze obiectivele, chiar dacă fac anumite greșeli pe parcurs, adăugând hashtagurile "Nu renunța niciodată" și "Ia-o pas cu pas".

"Să nu-ți fie frică să faci greșeli! E mai bine decât să nu faci nimic și să nu înveți nimic și să nu evoluezi. Greșeala ta e cea mai mare șansă și, dacă cineva râde de tine pentru că ai făcut o greșeală, nu trebuie să fii supărat din cauza asta. Dacă le zici «Și ce?» direct în față, dacă zici «Da, și ce?», atunci ei nu mai au nici o putere.

«Da, am greșit, mâine e o nouă zi. Anul viitor va fi un an nou. E greșeala mea, nu a voastră. Le veți face și voi pe ale voastre»", spune Salma Hayek în discursul motivațional publicat pe pagina de Facebook Goalcast.

În mod evident, Hanca și-a proiectat propria situație în cuvintele marcante din speech-ul Salmei Hayek. Dinamovistul încearcă din răsputeri să se regăsească, după ce anul trecut a avut un sezon fulminant, în care a reușit să marcheze nu mai puțin de 12 goluri și să ofere 11 pase decisive.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.