Liga 1

Ce l-a deranjat pe Ion Moldovan după meciul cu CSU Craiova, 1-2: "Nu sunt mulțumit deloc"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 October 2017

Ion Moldovan, antrenorul Concordiei Chiajna, s-a declarat nemulțumit de evoluția echipei sale din înfrângerea cu CSU Craiova, 1-2. 

"Rezultatul de egalitate era foarte bun. Per ansamblu, n-am făcut cel mai bun meci. Am întâlnit o echipă care a știut ce și cum să joace. Oricum, nu sunt mulțumit deloc de joc.

Din păcate, n-am marcat golul de 2-1, adversarul a profitat de greșelile noastre individuale și așa s-a scris soarta acestui meci.

Jucătorii mei resimt deja oboseala, au făcut un efort foarte foarte mare în ultima perioadă", a declarat Ion Moldovan, la Look TV. 

"Nu am contat în prima repriză, iar la pauză am încercat să schimbăm ceva în bine. Am egalat, dar am primit acel gol. Cu puțină șansă, puteam egala. Cred că rezultatul de egalitate ar fi fost unul echitabil"
Andrei Marc, Concordia Chiajna

"Ambele echipe au jucat fotbal, dar o greșeală a schimbat rezultatul. Ne pare rău că nu am avut timp să-l salvăm pe colegul nostru (n.r. Manasse). Am demonstrat în ultimele etape că jucăm bine, arătăm un fotbal frumos. Domnul Moldovan ne-a schimbat mentalitatea, asta se vede pe teren. Data viitoare vom fi mai atenți"
Răzvan Grădinaru, Concordia Chiajna

Citește AICI cronica partidei Concordia Chiajna - CSU Craiova 1-2

VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.