Europa League

Răspunsul genial dat de arbitrul olandez după atacul compatriotului Ronald Koeman, managerul lui Everton

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 21 octombrie 2017

În vîrstă de 40 de ani, "centralul" olandez Bas Nijhuis nu e intimidat de numele importante din lumea fotbalului. Și reacționează prompt de fiecare dată când e atacat. Ieri, el a povestit în timpul unei emisiuni televizate ce discuție a avut cu Ronald Koeman, compatriotul său, managerul lui Everton.

La sfârșitul partidei cu Lyon, tehnicianul a protestat vehement, reproșându-i pe un ton ridicat că nu a dat decât 5 minute de prelungiri. Nijhuis i-a răspuns:

- Poți veni aici să-ți faci rolul de cinema în cercul de la mijlocul terenului, dar chiar dacă v-aș fi oferit 15 minute în plus, tot nu ați fi marcat!

Auzind replica arbitrului olandez, toți spectatorii din studio au râs zgomotos. Nijhuis a precizat însă că, pe tunelul ce duce la vestiare, Erwin Koeman, fratele și asistentul lui Ronald, i-a strâns mâna și l-a felicitat pentru prestație.

Batavul ar fi putut să lase Everton în 10 jucători în minutul 69. Nu l-a eliminat pe căpitanul Ashley Williams, instigatorul și eroul negativ al bătăii generale de pe gazon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.