Handbal

Alina Dobrin s-a accidentat grav și a fost dusă cu salvarea la spital!

foto: Sport Pictures

Articol de Marian Ursescu  —  sâmbătă, 21 octombrie 2017

Alina Dobrin, cea mai în vârstă jucătoare din Liga Națională (41 de ani) a suferit o luxație la umăr, în meciul cu Danubius Galați.

Minutul 19 al partidei dintre Rapid și Danubius Galați, disputată în Sala din Giulești a fost unul cu ghinion pentru Alina Dobrin, cea mai în vârstă jucătoare care evoluează în Liga Națională. La 41 de ani, fosta extremă stânga a "naționalei" României, sufletul echipei rapidiste, a pătruns pe semicerc și a căzut rău, luxându-și umărul drept.

Meciul a fost minute bune întrerupt, în sală auzindu-se doar țipetele de durere ale handbalistei. Scoasă pe brațe de coechipiere, Alina a fost dusă îmediat la spital.

La faza imediat următoare, Alla Șeiko, centrul ucrainean de la Danubius s-a accidentat și ea grav, de această dată la glezna stângă!

Echipa pregătită de Vasile Mărgulescu a câștigat la final cu 24-20, trecându-și în cont a doua victorie la revenirea în prima ligă, după 5 etape. Rapidistele i-au dedicat victoria Alinei Dobrin, handbalista care joacă la echipa din Giulești de mai bine de 20 de ani! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.