Tenis

Ilie Năstase îl apără pe Marius Copil: "Și eu am jucat toată viața tenis nu pentru România, ci pentru mine, familia mea, antrenori și atât"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 octombrie 2017

Ilie Năstase a vorbit despre scandalul pe care Marius Copil l-a provocat cu ultimele sale declarații despre tenisul din România. Vezi AICI detalii!

"Să știți că și eu am jucat toată viața tenis nu pentru România, ci pentru mine, familia mea, antrenori și atât. Nu pot spune că mă gândeam la România când jucam tenis, de aceea nu-l critic în vreun fel.

E adevărat că veneam cu mândrie la națională, dar erau alte vremuri, așa eram noi educați. Nu îi învinovățesc pe cei care vorbesc precum Copil", a declarat Ilie Năstase la Radio Sport 1.

"România nu m-a ajutat cu absolut nimic. Când eram junior, la 16 ani, tatăl meu plătea tot doar ca să pot participa pe tabloul principal, să nu mai joc în calificări. N-am fost ajutat cu nimic. Totul a fost obţinut pe barba mea şi cu ajutorul părinţilor mei. Dacă trăiam într-o ţară care m-ar fi ajutat total în carieră, atunci da, aş da şi eu înapoi României ceea ar merita" Marius Copil la TV Telekom Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.