Campionate

VIDEO Sexy Valencia e revelația Spaniei! "Marcelino a modelat o echipă care nu se simte inferioară nimănui"

Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 22 octombrie 2017

S-au întors "liliecii"! A 5-a victorie la rând, 4-0 cu Sevilla, neînvinși în 9 etape, minimum 3 goluri marcate în ultimele 5 runde, 2,8 medie de reușite pe meci.

Niciodată nu a fost Valencia atât de frumoasă! Niciodată nu a jucat un fotbal atât de atrăgător și eficace. Cu Marcelino García Toral, un ocean de energie pe margine, are cel mai bun start din istorie. Invincibilă în primele nouă etape, la fel ca în 2001-2002, când a cucerit titlul antrenată de Rafa Benítez, dar atunci avea patru victorii și cinci egaluri, cu 11-6 golaveraj.

Acum a câștigat de șase ori (cinci la rând), are 21 de puncte și a marcat 25 de goluri (10 primite), o medie de 2,8 reușite pe meci. În ultimele cinci runde a înscris minimum trei goluri în fiecare partidă! Și a înfruntat deja șase din primele 8 echipe din clasament.

Artistul Guedes, golgeterul Zaza

"Marcelino a modelat o echipă care nu se simte inferioară nimănui și a atras fanii înapoi pe Mestalla, suporteri care se identifică din nou cu jucătorii lor", a remarcat Julián Burgos, jurnalist la As. 44.307 spectatori au savurat sâmbătă o nouă evoluție stelară a "liliecilor". 4-0 cu Sevilla, după 6-3 cu Betis (au devorat Andaluzia).

Guedes, lusitanul de 20 de ani împrumutat un sezon de la PSG, a fost strălucitor, cu două goluri-capodoperă și al 5-lea assist în acest sezon, iar Zaza a punctat a 5-a întâlnire în șir!

"Obiectivul nostru? Cât mai sus!", spune Guedes. Titlul e dificil de atins. Însă Top 3 e foarte posibil.

8 goluria marcat Simone Zaza în 9 etape, ca întreaga echipă a lui West Ham în Premier League

3 goluriși 5 pase decisive are Gonçalo Guedes în acest start de sezon la Valencia

250 de meciuri a adunat Marcelino ca antrenor în LaLiga: Recreativo (38), Racing (54), Zaragoza (14), Sevilla (21), Villarreal (114) și Valencia (9)

"Să continuăm pe acest drum, pas cu pas. Pentru noi, fiecare meci e o finală și  trebuie să jucăm mereu ca împotriva Sevillei. Vreau ambiție, nu euforie"
Marcelino, antrenor Valencia

"Am marcat două goluri frumoase, dar pot să joc și mai bine. Vreau să fiu mai bun pentru a da maximum Valenciei. Obiectivul nostru? Să fim cât mai sus"
Gonçalo Guedes, mijlocaș Valencia

Ultimele 5 meciuri ale Valenciei

5-0 cu Malaga
3-2 cu Sociedad
3-2 cu Bilbao
6-3 cu Betis
4-0 cu Sevilla

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.