Liga 1

Lucian Sânmărtean a oferit detalii importante despre viitorul său » E aproape de un club din România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 octombrie 2017

Lucian Sânmărtean, 37 de ani, a anunțat că este în discuții cu FC Voluntari, formație care încearcă să-l convingă să evolueze acolo, însă mai are ceva contacte și cu echipe din străinătate, recunoscând că aspectul financiar este important pentru el.

"Am luat o pauză, dar mi s-a făcut dor de fotbal și m-am întors. Posibilitatea de a mă antrena cu FC Voluntari a fost una importantă pentru mine. Acolo sunt 3-4 jucători de-o vârstă cu mine și este un mediu plăcut.

Le mulțumesc celor de la Voluntari că m-au primit. M-am gândit să încerc, cu siguranță o să-mi pară rău când o să mă las. Dacă tot mai pot, de ce nu? Antrenamentele sunt foarte ok, sper să se şi concretizeze într-o înțelegere, să mai pot evolua.

Sunt în discuții și cu niște echipe de afară. Eu le-am explicat de la început că prioritatea mea este să joc afară, dacă o să mai am ocazia, este important pentru mine din punct de vedere financiar. Cei de la Voluntari au fost de acord, deschiși, și țin să le mulțumesc pe această cale”, a declarat Lucian Sânmărtean, la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.