Liga 1

Fotbalistul din Liga 1 care l-a uimit pe Sânmărtean: "A fost senzațional, era peste tot!" + Ce zice despre Denis Alibec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 octombrie 2017

Lucian Sânmărtean a fost impresionat de evoluția mijlocașului de la Viitorul Alexandru Cicâldău, fotbalistul de 20 de ani care a făcut un meci bun cu CFR Cluj, scor 1-0. Fostul mijlocaș al FCSB-ului e convins că Hagi va obține o sumă importantă pentru el.

"Eric a făcut diferența în meciul de aseară, dar mie mi-a plăcut foarte mult acest copil de la Viitorul, Cicâldău. A fost senzațional, a fost peste tot, pe tot terenul.

Este senzațional copilul! Hagi îl va vinde cu siguranță, pentru că este un jucător senzațional. Are o capacitate mare de efort, cred că a fost cel mai bun meci pe care l-a făcut. Mi-a plăcut mult, este super jucător”, a spus Sânmărtean la TV Digi Sport.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Gigi Becali e interesat de Alexandru Cicâldău, alături de alți 4 fotbaliști: Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), Cosmin Bârnoi (ACS Poli), Darius Olaru(Gaz Metan) și Sebastian Mailat (ACS Poli). 

"La Steaua nu are nimeni răbdare. Dacă la Astra a găsit un mediu în care să performeze, la Steaua e mai complicat. Toată atenţia e îndreptată spre tine când eşti la Steaua, e o altă presiune.

El e un model din punctul meu de vedere, a fost şi pus căpitan, conduita lui trebuie să fie alta. Denis trebuie să lucreze cu el însuși mai mult"
Lucian Sânmărtean despre Alibec

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.