Liga 1

Miriuță a vorbit despre o posibilă plecare a sa de la Dinamo: "Rezultatele contează!" » Ce zice despre meciul cu Botoșani

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 octombrie 2017

Vasile Miriuță nu se teme că ar putea fi demis de la Dinamo dacă pierde meciul de la Botoșani, unul foarte important pentru echipa sa în vederea prinderii play-off-ului. Tehnicianul știe la ce să se aștepte de la adversarul de luni. 

"În viață orice e posibil. Nu știi ce faci mâine. Eu nu mă tem pentru postul meu. Vom fi acolo pe 15 decembrie, între primele șase, și vom merge mai departe.

Eu îmi doresc să-mi duc contractul până la capăt aici. Am doi ani, dar știm cu toții că rezultatele contează”, a spus Miriuță la conferința de presă de azi.

...despre meciul cu Botoșani: "Ne așteaptă un meci foarte greu la Botoșani, nu e ușor să joci acolo. E o echipă bună, agresivă, cu un antrenor bun. I-am urmărit cu CFR-ul, au jucat bine în deplasare, dar noi suntem pregătiți din toate punctele de vedere, ne-am antrenat foarte bine.

E un meci de șase puncte. Sunt cu patru puncte în fața noastră. Nu ne permitem să facem pași greșiți și să se distanțeze. Vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest joc. Suntem mai multe echipe acolo. Până la locul patru sunt patru puncte, dar suntem 5-6 echipe care ne batem pentru trei locuri".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.