Liga 1

Cât timp a trecut de când FCSB a dat ultima oară 7 goluri pe teren propriu și alte borne inedite atinse prin victoria astronomică de azi

FOTO: Cristi Preda

Articol de Liviu Manolache  —  duminică, 22 octombrie 2017

FCSB a demolat-o pe ACS Poli Timișoara, reușind una dintre cele mai categorice victorii din ultimii ani, scor 7-0!

  • Pentru Florinel Coman, "perla" pe care Becali speră să o vândă pe bani mulți în Europa, a fost prima "dublă" reușită în Liga 1. El mai punctase în campionat doar pentru Viitorul. 
  • Gnohere, atacantul care pare reinventat după meciul cu Hapoel Beer Sheva, a reușit primul hatrick în tricoul roș-albastru în campionat. Ultima oară când "Bizonul" marcase de trei ori a fost pe vremea când evolua la Dinamo, în meciul câștigat de "câini" în prima etapă a sezonului trecut cu Astra, scor 4-1.  
  • Grație golurilor reușite cu ACS Poli Timișoara, francezul a urcat pe primul loc în clasamentul golgeterilor, cu opt reușite, toate din acțiune. 
  • Ultima oară când roș-albaștrii au marcat șapte goluri pe teren propriu a fost în 1993, la un 7-1 cu Dacia Unirea Brăila.
  • Ultima oară când FCSB câștiga la cel puțin șapte goluri diferență se întâmpla în aprilie 2004, când roș-albaștrii o demolau pe Poli AEK, scor 8-1, chiar la Timișoara. 

Aici poți urmări liveTEXT duelul dintre FCSB și ACS Poli

Vezi video cu golurile partidei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.