Campionate

VIDEO Nervi în Galatasaray - Fenerbahce: fanii Cim Bom au aruncat cu obiecte în arbitru, iar jucătorii adverși l-au protejat » Coregrafie fabuloasă făcută de suporterii gazdelor

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 23 octombrie 2017

Galatasaray și Fenerbahce au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul campionatului Turciei. Jucătorii oaspeți l-au protejat cum au putut pe unul dintre asistenți, bombardat de fanii Galatei cu tot ce le-a picat în mână.

"Niciun derby fără incidente" pare să fie deviza huliganilor turci. Galatasaray - Fenerbahce n-a avut goluri, dar momentele tensionate nu i-au lipsit. Cel mai scandalos, atacul ultrașilor Cim Bom asupra asistentului Tarik Ongun.  Nemulțumiți cu deciziile acestuia, au început la un moment dat să arunce în el cu tot ce le-a căzut în mână: pungi pline cu apă, sticle, steaguri și brichete.

În genunchi

Fără posibilitatea de a se adăposti de bombardamentul la care era supus, Ongun și-a pus steagul între picioare și s-a lăsat în genunchi, acoperindu-și capul cu mâinile, dar a rămas cu privirea la joc. A fost momentul în care mai mulți jucători ai Fenerului i-au venit în ajutor, formând pur și simplu un scut uman în jurul său!
În inferioritate

Meciul? Deși oaspeții n-au tras un șut pe poartă, fiind departe de anii în care dominau Superlig, Galatasaray n-a reușit să câștige. Ba a și tremurat pe final, când a rămas în inferioritate după eliminarea lui Younes Belhanda (73) pentru două "galbene". 

 

71 de minute a jucat Iasmin Latovlevici la Galata. A fost introdus în locul accidentatului Serdar Aziz

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.