Tenis

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA // Doi superanaliști vorbesc despre Halep: "Asta ar fi zdrobit pe multă lume, dar ea a continuat să muncească" + ce trebuie să schimbe în joc

Simona Halep debutează astăzi, împotriva Carolinei Garcia, de la ora 14:30, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Luminiţa Paul  —  luni, 23 octombrie 2017

Românca Simona Halep, locul 1 WTA, se va duela azi cu franțuzoaica Caroline Garcia, locul 8 WTA, în primul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2017. 

Jocul româncei și prestația pe care a avut-o de-a lungul acestui sezon au fost analizate de două foste jucătoare, Tracy Austin și Mary Carillo, 

"Am un respect imens pentru Simona. Și-a așteptat momentul, chiar dacă a ratat de trei ori când locul întâi era la câțiva pași de ea. Asta ar fi zdrobit pe multă lume, dar ea a continuat să muncească", spunea pentru ESPN Tracy Austin, fost lider mondial și câștigătoare a două titluri de Mare Șlem. 

"Serviciu îmbunătățit și mai multă variație"

"Îmi place sinceritatea ei. Are mai multă candoare decât oricine, chiar și când o dă în bară. Îți dai seama ce mult contează pentru ea și parcă ai dori să-și dea un pic de respiro din când în când.

Mi-ar plăcea să văd acel serviciu îmbunătățit și mai mult. Nu trebuie să fie un serviciu care produce ași, ci poate ceva pe care să-l folosească într-o combinație. În rest, n-ar strica mai multă varietate, scurte, loburi, niște scheme pe care să se poată baza", spune și Mary Carillo, fostă jucătoare în anii 70 și analist la Tennis Channel.

Azi, de la 14:30, Simona Halep intră din nou în Singapore Indoor Stadium. Nu va mai tresări la zgomotul artificiilor, ca în 2014, ci va fi acolo ca să lupte și ca să se bucure. Inclusiv pentru poziția de lider WTA pe care o ocupă acum.

Urmărește AICI totul despre meciul Halep - Garcia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.