Stranieri

VIDEO Ștefan Radu refuză naționala, dar speră la succesul lui Lazio: "Luptăm pe toate fronturile"

Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 23 octombrie 2017

Ștefan Radu și-a făcut cadou o victorie netă la a 31-a aniversare, 3-0 cu Cagliari. "A închis toate culoarele, ajutând și construcția acțiunilor", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport pentru cele 70 de minute jucate.

Lazio a defilat și cu Cagliari (3-0), reușind a șasea victorie consecutivă în toate competițiile. Un cadou perfect pentru Ștefan Radu, care duminică a împlinit 31 de ani, jucând fără greșeală.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului!

"Am dovedit că ne putem bate pe toate fronturile. Nu știu dacă e cel mai frumos sezon al meu, însă am ponit bine. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și promit să dau mai departe totul pentru acest tricou", a spus fundașul biancocelesto.

Gazzetta dello Sport l-a lăudat pe Radu, schimbat în minutul 70, și l-a notat cu 6,5: "A închis toate culoarele, ajutând și la construcția acțiunilor". Immobile a făcut diferența cu a patra "doppietta" în actualul campionat. 

12 meciuri a jucat Ștefan Radu la Lazio în acest sezon, în Serie A, Liga Europei și Supercupa Italiei, fiind în 8 integralist

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.