Liga 1

VIDEO Sorin Drăgoi trimite săgeți spre politic: "Am venit și am participat, dar a existat un candidat preferat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 octombrie 2017

Sorin Drăgoi a pierdut categoric alegerile pentru președinția LPF, în fața lui Gino Iorgulescu, primind un singur vot, de la ACS Poli, în timp ce adversarul său a avut 13 voturi.

La ieșirea din sediul LPF, Drăgoi a comentat decizia luată de cluburile din Liga 1, și a spus că era greu să câștige.

"E greu când te lupți cu un candidat preferat. Este greu să schimbi mentalitatea din fotbalul românesc. De ce să fie jenant cum am pierdut? Am venit și am participat.  Era firesc, era normal să fie așa.  Eu încercam să fac astfel încât lucrurile să se schimbe, să fie un nou început pentru fotbalul românesc, dar nu am reușit să conving cluburile.

Sper ca peste 5 ani să fie un fotbal mai bun.  Să candidezi împotriva unui candidat preferat, e greu. Sunt convins că totul s-a schimbat aseară. (n.r. făcând aluzie la interviul EXCLUSIV cu Liviu Dragnea din Gazeta Sporturilor de astăzi. Vezi detalii). Nu am venit să facem scandal. Sunt dezamăgit de situația fotbalului românesc. În acest moment am simțit că șefii cluburilor au votat pentru un lucru mai bun. Dacă alegerea lui Iorgulescu este mai cea bună, le respect decizia", a declarat Drăgoi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.