Liga 1

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Alibec: "O să rupă banca! Îi fac loc special în tribună. Să-și bage mințile în cap că nu e la Mangalia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 octombrie 2017

Gigi Becali a dezvăluit că este aproape de a-l transfera pe Adam Nemec, lăsând să se înțeleagă că are acordul lui Dinamo pentru a negocia cu atacantul slovac de 32 de ani, căruia îi expiră contractul la vară.

"Singurul jucător de care pot vorbi acum este Adam Nemec. Vă puteți da seama din discursul meu dacă am acordul lui Dinamo. Nu fac nimic de capul meu", a spus Becali la TV Digi Sport.

Patronul FCSB a spus că dacă Nemec va veni la FCSB, Alibec și Gnohere vor avea de suferit, urmând să fie rezerve, și l-a criticat în termeni extrem de duri pe atacantul român.

"Nu stă Steaua după Gnohere sau Alibec. Steaua îl ia pe Nemec și dacă va merita să joace, Gnohere și Alibec vor rupe banca. Dacă vine Nemec, pe Alibec o să-l vedeți în trbiune. Nu mă interesează cota lui Alibec. Steaua nu stă după cote. Alibec să nu creadă că Becali și Steaua stau după el.

Dacă nu va fi vândut la iarnă și nu se potolește, lui Alibec îi fac un loc special în tribună și îi scriu numele pe el. Să-și bage mințile în cap, că aici nu e la Mangalia. Bine, să spunem și adevărul. Nu-l poți compara pe Alibec cu Gnohere. Denis este trei clase peste el. Dar mă deranjează obrăznicia lui", a adăugat Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.