Liga 1

Gino Iorgulescu îi face cu ochiul lui Becali: "Avem nevoie de sponsorizare pentru arbitrajul video"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 October 2017

Ales pentru un al doilea mandat la președinția LPF, Gino Iorgulescu a afirmat că are nevoie de sponsorizări pentru a introduce arbitrajul video în Liga 1, la câteva zile după ce Gigi Becali a spus că e dispus să plătească pentru tehnologia video.

"Eu am în program arbtrajul video in liga 1, dar avem nevoie de cel puțin 1,8 milioane de euro. Ne trebuie sposorizări. Vrem să avem un cuvânt de spus în cadrul CCA, sunt greșeli mari de arbitraj.

Încercăm să avem un om care să urmăreasacă și delegările arbitrilor și modul cum se analizează activitatea arbitrilor", a spus Gino Iorgulescu referitor la arbitraj la conferința de presă.

Cuvintele președintelui LPF au fost completat de Justin Ștefan, secretarul general al Ligii, care a adăugat că în Spania, Germania și Anglia există astfel de reprezentanți în Comisiile Centrale ale Arbitrilor.

Campionatele europene care au apelat deja la tehnologia de arbitraj video sunt Germania și Italia.

"Arbitrajul e cea mai mare problemă a noastră. Arbitrajul video ar rezolva problema arbitrajului de la noi. Nu mai poate să-i dea nimeni penalty lui Dan Petrescu. Plătesc doar eu ca să se implementeze această tehnologie. Nu vreau să mai văd greșeli în Liga 1" Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.