Liga 1

Vinovatul de serviciu! Lupu dezvăluie problemele de la Dinamo: ce se întâmpla în vestiar și de ce Hanca și Nemec nu mai dau randament

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 octombrie 2017

Dănuț Lupu, scouter la Dinamo, a vorbit despre situația echipei roș-albe și a criticat multe din deciziile luate de Cosmin Contra, fostul antrenor al "câinilor".

"Mie îmi place Contra, nu am nimic cu el. Dar a făcut multe greșeli. Și-a dorit niște jucători care nu au ajutat deloc echipa. Doar s-au cheltuit bani mulți cu ei. În plus, a greșit și în relația cu vestiarul. Nu poți, în țara ta, să vorbești în spaniolă în vestiar", a spus Lupu la Pro X.

Lupu a criticat și decizia de a-l ceda la CFR Cluj pe Dan Nistor, spunând că din această cauză Sergiu Hanca și Adam Nemec au evoluții slabe.

"Fără Nistor, Hanca și Nemec joacă la jumătate din potențial. Nistor îi ajuta foarte mult. El pasa foarte bine cu Hanca și se ajutau și pe partea defensivă. Acum, Hanca e debusolat. Aleargă foarte mult, dar degeaba", a adăugat fostul jucător.

"Nu l-am adus eu pe Rivaldinho. Adi Mutu are toate meritele. L-am lăsat doar pe el să se ocupe de scouting, cât a fost la Dinamo. Să aibă baftă la națională!" Dănuț Lupu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.