Stranieri

Anamaria Prodan s-a enervat în presa din Belgia! A pornit asaltul asupra șefilor lui Anderlecht în cazul Stanciu: "Pentru mine, e foarte simplu"

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 24 octombrie 2017

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a dat un interviu în Het Laatste Nieuws și a vorbit despre situația mijlocașului român: "Conducerea lui Anderlecht mi-a spus că va fi titular în acest sezon. Vreau să vorbesc cu managerul clubului".

Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht, cumpărat în vara lui 2016 cu 9,8 milioane de la Steaua, ar putea părăsi gruparea bruxelleză după numai un an și jumătate!

Deranjată că "tricolorul" în vârstă de 24 de ani a fost lăsat pe bancă în acest sezon de toți cei 3 tehnicieni, și de René Weiler, și Nicolas Frutos, și de Hein Vanhaezebrouck, Anamaria Prodan a vorbit despre această situație într-un interviu apărut în Het Laatste Nieuws. 

"În 2016, Stanciu a primit o ofertă de la Fenerbahce. Ar fi avut un salariu dublu, iar Steaua ar fi câștigat mai mult la transfer. Nicu mi-a spus: «Nu contul e important, ci cariera mea».  A ales Anderlecht și uite ce i se întâmplă acum", a declarat impresarul, atenționând: "În următoarele săptămâni, voi avea o discuție cu managerul Van Holsbeeck. Antrenorul Vanhaezebrouck nu-l folosește pe Stanciu, dar nu-i explică motivul. Eu asta vreau"

Prodan a mai spus: "Aștept sinceritate. În vară, când era mult interes, conducerea mi-a zis că Nicu va fi titular. Pentru mine, e foarte simplu. Dacă nu joacă și nu se simte bine, băiatul pleacă în ianuarie. Găsesc eu o soluție, transfer definitiv sau împrumut".

"Stanciu e un mare fotbalist. Și nu spun asta doar pentru că este român sau pentru că e jucătorul meu" Anamaria Prodan, impresarul lui Stanciu

195 de minute a jucat Stanciu în 8 meciuri de campionat la Anderlecht în actuala stagiune

13 goluri și 12 assisturi a dat Stanciu în toate competițiile într-un sezon și jumătate în Belgia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.