Auto

VRUUUM de Luminița Paul » Reînnoiri: "La polii opuși ai experienței, intențiile coincid. Oamenii vor să continue, motoarele fac rocada"

Max Verstappen // FOTO: Reuters

Articol de Luminiţa Paul  —  Tuesday, 24 October 2017

Cel puțin până la finalul lui 2020, pilotul Max Verstappen nu schimbă echipa.

Talentatul olandez, învingător sezonul acesta în Marele Premiu al Malaeziei, și-a prelungit contractul cu un an, declarând că "Red Bull a arătat întotdeauna încrederea pe care o are în mine.Sunt foarte fericit să continuu alături de ei și abia aștept să muncim împreună pentru succesele viitoare".

E poate discursul standard, însă e suficient pentru a anihila speculațiile privind o mutare la Mercedes sau Ferrari în următorii doi ani. Acordul anterior s-ar fi încheiat în 2019, dar exista o clauză ce permitea plecarea anticipată în condiții știute doar de semnatari.

"E un pilot de rasă, cu talent incontestabil și un instinct rar pentru a concura în mod consistent la acest nivel", a spus și șeful de la Red Bull, Christian Horner. Rămâne de văzut ce motoare vor avea piloții, contractul cu Renault terminându-se la anul. Poate Honda, se aude. Mai e însă până atunci.

Tot zilele trecute, și-a prelungit și Fernando Alonso, dublul campion mondial în vârstă de 36 de ani, cu un sezon înțelegerea cu McLaren. Și aici e vorba de o schimbare de motor, dar de la Honda la Renault. La polii opuși ai experienței, intențiile coincid. Oamenii vor să continue, motoarele fac rocada.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.