Cupa Romaniei

Alibec nu e în lot nici pentru meciul cu Sănătatea Cluj + un fost mare dinamovist a condus azi antrenamentul "virușilor" verzi

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 October 2017

Aflat în plin proces de redempțiune, Denis Alibec, atacantul FCSB-ului, nu a făcut deplasarea nici pentru duelul de miercuri cu Sănătatea Cluj din șaisprezecimile Cupei României. 

Nicolae Dică e hotărât să folosească mai multe rezerve în meciul de miercuri din Cupă, incluzându-l în lot inclusiv pe tânărul de doar 18 ani Ștefan Cristinel Pacionel.

Astfel, revenirea lui Alibec se amână, atacantul având însă șanse mari să fie pe teren în meciul retur cu Hapoel Beer Sheva de joia viitoare. 

Superinvitat la antrenament

Sănătatea Cluj pregătește intens meciul sezonului cu FCSB, "virușii verzi" primind în cursul zilei de azi sfaturi din partea unui fost antrenor dinamovist.

Ioan Andone a condus ședința tehnică de azi a clujenilor, sperând că îi poate injecta pe aceștia cu răutatea necesară pentru a face un meci bun cu vicecampioana României. 

  • Sănătatea Cluj - FCSB, meci din șaisprezecimile Cupei României, se joacă miercuri, de la ora 20:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Pro X.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.