Liga 1

EXCLUSIV Ce seară ar fi fost! CSU a fost la un pas să aducă generația de aur a lui Napoli la Craiova » De ce a picat amicalul și cât cerea Maradona pentru a juca în România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 octombrie 2017

Deși mai sunt doar cinci zile până la meciul cu FCSB de duminică, CSU Craiova nu a anunțat încă în mod oficial locul unde va disputa partida cu roș-albaștrii, dilema inaugurării noului stadion generând în continuare incertiudine în rândul microbiștilor craioveni. 

Oficialii oltenilor au vorbit deja cu omologii de la Slavia Praga pentru un amical ce ar urma să aibă loc pe 9 noiembrie, în aceeași seară în care naționala României va disputa un test de verificare cu reprezentativa Turciei. 

Conform informațiilor GSP.RO, cel mai probabil, oltenii își vor inaugura "bijuteria" de 30.000 de locuri cu echipa cehă, duelul cu FCSB din Liga 1 urmând să se joace la Severin. 

Varianta Napoli a picat în ultimul moment

Inițial, oficialii lui CSU se orientaseră către o variantă șoc: un patrulater de senzație ce ar fi trebuit să cuprindă generația 1986-1987 a echipei italiene Napoli, Craiova Maxima, Steaua '86 și Young Boys Berna. 

Totuși, varianta a fost considerată mult prea fantezistă de factorii decizionali de la CSU Craiova, iar amicalul cu fosta echipă a lui Maradona a picat.

Nu înainte ca italienii să anunțe că trimit cei mai buni oameni pentru potențialul meci de inaugurare din România. Nume grele precum Carnevale, De Napoli, Bagni sau Taglialatela își anunțaseră deja prezența la Craiova, singurele excepții fiind legendarul Diego Armando Maradona și Antonio de Oliveira Filho "Careca". 

Sursele GSP.RO mai spun că argentinianul, ajuns acum la 56 de ani, ar fi cerut 30.000 de euro doar pentru a juca, fără alte acțiuni adiacente la care ar fi urmat să ia parte. 

Lista completă a jucătorilor napolitani care își anunțaseră prezența în România

Raffaele Di Fusco
Pino Taglialatela
Angelo Pagutto
Beppe Bruscolotti
Antonio Carannante
Costanzo Celestini
Nando de Napoli
Salvatore Bagni
Francesco Romano
Raimondo Marino
Andrea Carnevale
Bruno Giordano
Moreno Ferrario
Massimo Filardi
Giovanni Francini
Giuseppe Volpecina
Alessandro Rencia
Stefan Schowch
Ciro Muro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.