Tenis

O fostă jucătoare pune la îndoială actuala generație din WTA: "E ciudat că după retragerea Serenei s-a întâmplat asta"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 octombrie 2017

Fosta tenismenă americană Lindsay Davenport (41 de ani), de trei ori câștigătoare de Mare Șlem, deplânge lipsa unei dominații autoritare în WTA, de genul celei impuse ani la rând de Serena Williams, și speră ca 2018 să aducă nașterea unei rivalități de anvergură în circuit.  

"E ciudat că după retragerea temporară a Serenei am avut atât de multe jucătoare pe primul loc. Am avut parte de multe momente de stălucire, dar nicio jucătoare constantă. Sper ca asta să se schimbe anul viitor. Sper ca jucătoarea de pe primul loc să câştige cinci turnee, Grand Slam-uri.

"Aş vrea să văd măcar o mare rivalitate anul viitor, oricare ar fi ea. Poate Garbine Muguruza cu Serena Williams sau Simona Halep cu Serena, ori poate Maria Sharapova cu cineva" a declarat Davenport pentru Today Online.

Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza și Simona Halep sunt jucătoarele care au cochetat cu primul loc din clasamentul WTA după retragerea temporară a Serenei Williams, care a născut în luna septembrie a acestui an. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.