Cupa Romaniei

Urmează de la 18:00: publicul împotriva banilor publici » "Echipa suporterilor timișoreni întâlnește o prim-divizionară, exact pe aceea înființată și finanțată din banii lor"

Articol de Remus Răureanu  —  miercuri, 25 octombrie 2017

Cupa României chiar e competiția surprizelor! Nici nu mai e vorba despre rezultate, "16"-imile conțin un meci în care surpriza vine din afiș: ASU Politehnica Timișoara - ACS Poli Timișoara.

Bilele extrase la Federație s-au distrat cu jucăria primarului Robu, banilor publici le-au opus tocmai publicul!

Edilul a înființat în 2012 ACS prin preluarea clubului Recaș, din Liga a doua. Primăria a creat și a hrănit formația de-a lungul acestor cinci ani. Injecțiile cu bani din bugetul local s-au oprit la intervenția Curții de Conturi, care a cerut și restituirea a 35 de milioane de lei care fuseseră acordați cluburilor sportive din oraș. În jur de 5 milioane de euro din total au ajuns la ACS Poli.

Suporterii, publicul din Timișoara, n-au adoptat Recașul și au fondat ASU Politehnica. Formația a promovat din "Județeană" în "B". Fără susținere de la primărie și fără vreun finanțator capabil să umfle măcar un pic bugetul, probabil n-o să urce niciodată în prima ligă.

Echipa suporterilor timișoreni are, totuși, ocazia să întâlnească azi o prim-divizionară, exact pe aceea înființată și finanțată din banii lor! Cine o să se califice în "optimi"? Galeria lui Poli sau primarul Robu?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.