Cupa Romaniei

Numai la noi se putea întâmpla așa ceva » O echipă din Cupa României și-a uitat echipamentul acasă » Cum s-a rezolvat problema

Foto: Arhivă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 octombrie 2017

Cupa României continuă să surprindă! După ce fotbaliștii lui Gaz Metan au ajuns la meci cu taxiurile, tot astăzi a mai avut loc un eveniment de-a dreptul ciudat pentru o echipă profesionistă.

Lotul lui ASA Târgu Mureș a ajuns la Slobozia pentru a juca meciul din 16-imile Cupei cu Unirea, însă oficialii echipei au uitat acasă geanta cu echipamentul de joc.

Plecați din Târgu Mureș la ora 5 dimineața cu autocarul, celor de la Slobozia li s-a făcut milă de jucătorii lui ASA și le-au oferit acestora un echipament de joc.

În prima fază gazdele au găsit un set de echipament, dar era inscripționat cu "Primăria Slobozia", anunță Pro X. Magazinerul de la Slobozia a găsit în cele din urmă un echipament foarte vechi al propriei echipe, neinscripționat, cu care a jucat ASA astăzi.

"Nu puteam să le dam un rând de echipament de la noi, pentru că scria Primăria Slobozia pe el, ar fi fost cel puțin ciudat. Am găsit un echipament roșu, unul mai vechi, de demult, pe care îl aveam noi prin magazie.

Pentru că tot au bătut drumul de la Târgu Mureș până la Slobozia, pentru că noi am vândut bilete pentru partida aceasta și pentru că erau niște copii de 17, 18, 19 ani la ei, nu am putut să cerem să câstigăm la masa verde cu 3-0.  Ar fi fost nedrept. Chit că noi avem meci greu în weekend, cu Cernavodă", a povestit Ilie Lemnaru, președintele clubului Unirea Slobozia.

ASA Târgu Mureș a jucat cu juniorii meciul de astăzi și s-a făcut de râs și pe teren unde a pierdut în fața Unirii Slobozia cu scorul de 0-4.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.