Tenis

Una dintre cele mai mari tenismene n-are milă pentru Halep: "O greșeală fatală! A făcut invers față de ce i-a zis Cahill"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 octombrie 2017

Martina Navratilova, câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, a vorbit despre evoluția Simonei Halep în meciul cu daneza Carolina Wozniacki, de la Turneul Campioanelor 2017, scor 0-6, 2-6.

Cehoaica s-a abonat în ultima vreme la critici la adresa lui Halep. Acum, fosta mare jucătoare crede că românca a avut o strategie greșită și nu a ascultat sfaturile primite de la antrenorul Darren Cahill.

"A procedat exact invers față de ce i-a spus Darren Cahill. Simona trebuia să fie răbdătoare, să tragă aer în piept și să fie mai precisă în lovituri. Wozniacki era peste tot și avea tot calmul din lume.  Simona nu era așa.

Caroline nici măcar n-a făcut un meci grozav. Halep a trimis o grămadă de lovituri în fileu cu forehand-ul. A lovit complet greșit. A făcut exact invers față de ce i-a spus Darren Cahill. A fost o greșeală fatală.

Era nevoie de răbdare. Asta era cheia. Simona s-a emoționat. Scorul a fost complet neașteptat pentru mine. Simona a fost pusă cu spatele la zid de Wozniacki", a declarat Navratilova la BT Sport,  potrivit ziare.com.

332 de săptămânia stat Navratilova pe locul 1 WTA, fiind pe locul 2 all-time 

În urmă cu câteva zile, Navratilova a avertizat-o pe Halep că nu face ce trebuie pentru a câștiga un Grand Slam. Detalii aici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.