Campionate

Discuția din spatele camerelor TV despre care vorbește toată Spania » Messi s-a dus la Cristiano pentru a-i spune clar ce crede despre el

foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 octombrie 2017

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au discutat amical la Gala The Best, de la Londra, unde portughezul a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului.

Cei doi mari rivali au fost fotografiați salutându-se și discutând, semn al relației de respect pe care îl au unul față de celălalt. Mai mult, fiul cel mare al superstarului de la Real Madrid, Cristiano jr, a profitat de ocazie pentru a-l saluta pe argentinianul pe care-l admiră.

Eduardo Inda, fost director al cotidianelor El Mundo și Marca, a dezvăluit că Messi a ținut să-l felicite pe Cristiano pentru ceea ce a reușit în acest an: "Messi e un 10 și ca jucător, și ca om. S-a purtat la această gală așa cum se poartă pe teren. S-a dus la Cristiano Ronaldo și i-a zis: «Anul ăsta tu ai fost mai bun și meriți mai mult decât mine. Te felicit!»". Leo a demonstrat că știe să piardă, s-a purtat frumos", a spus jurnalistul.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.