Cupa Romaniei

VIDEO Nemec o salvează pe Dinamo de o rușine de proporții » "Câinii" merg în optimi după o victorie chinuită cu Aerostar Bacău, 1-0

+7 Foto
FOTO: Toma Nicolau

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 octombrie 2017

Dinamo a evitat in-extremis o rușine de proporții în șaisprezecimile Cupei României, câștigând chinuit, 1-0 cu Aerostar Bacău (Liga a 3-a, liderul din C1). Nemec a înscris golul victoriei în minutul 85, la 23 de minute după ce intrase în locul lui Bokila.

Aerostar Bacău - Dinamo Bucureşti 0-1
A marcat: Nemec '85

TEXT / VIDEO

Dinamo a avut prima ocazie notabilă în minutul 8. Hanca a centrat perfect, Bokila a reluat cu capul, dar Hărăguță a fost atent și a respins în corner.

Rivaldinho a irosit o altă șansă importantă în minutul 30, când, în urma unei incursiuni a lui Oliva, a șutat pe lângă din careu.

Bokila a ratat o nouă ocazie cu opt minute înainte de pauză, când a trimis mult peste după ce fusese servit ideal de Oliva.

Aerostar putea da lovitura în minutul 63, dar experimentatul atacant Cătălin Vraciu a ajuns târziu la o centrare a lui Artenie.

Dinamo a continuat să preseze, iar Oliva a avut nouă ocazie, șutul său din interiorul careului din minutul 68 fiind respins de Hărăguță.

Același Vraciu a fost la un pas să detoneze bomba la Piatra Neamț în minutul 78, dar Brănescu a parat șutul atacantului băcăuan, venit după un luft copilăresc al lui Filip.

În minutul 83, Dinamo a fost aproape să rezolve soarta calificării, dar șutul lui Costache s-a dus în bară.

Dinamo a deschis scorul în minutul 85, slovacul Nemec marcând cu capul după o centrare de manual  a lui Laurențiu Corbu, aflat la primul meci din actualul sezon. 

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Echipele de start:

Aerostar Bacău: Hărăguţă - Honea, Mihăeş, Dr. Dima, Mihălăchioae, Strat - Sahru, I. Chirilă, S. Ichim - Vraciu, Andr. Pavel
Rezerve: Albescu - Belecciu, Artenie, Tud. Tudorache, Ct. Oanea, Ardei, R. Istrate
Antrenor: Cristi Popovici

Dinamo: Brănescu – Corbu, Nedelcearu, Dudea, St. Filip – Hanca, Mahlangu, Nascimento, M. Oliva – Rivaldinho, Bokila.
Rezerve: Muțiu – Nica, Nemec, Costache, Salomao, I. Șerban, R. Grigore.

Antrenor: Vasile Miriuţă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.