Cupa Romaniei

GALERIE FOTO Steliano, ești bine? :) Eroarea căpitanului o putea costa calificarea pe Dinamo!

+5 Foto
Captură TV Dolce Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 octombrie 2017

Dinamo a avut o evoluție extrem de modestă cu Aerostar Bacău, liderul din C1, prestație care subliniază încă o dată pasa proastă prin care trece echipa lui Vasile Miriuță. "Câinii" au învins cu 1-0, gol Nemec abia în minutul 85.

Recompensat de Vasile Miriuță cu banderola de căpitan, Steliano Filip, protagonist într-o escapadă bahică noaptea trecută, a părut că nu și-a revenit total pentru acest meci. 

Pe finalul meciului, înainte ca Nemec să înscrie, a făcut câteva piruete, pe vârfuri, căutând speriat o minge care aterizase în careul echipei sale. A încercat să respingă balonul, dar a tras în piciorul adversarului, care l-a ajutat până la urmă: norocul lui Steliano a fost că finalizarea jucătorului de la Aerostar, lipsită de vlagă, a fost reținută de Brănescu. 

Citește și: Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra Neamț! S-a băut până la 5:00 dimineața: "Abia se ținea pe picioare când a venit poliția"

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.