Cupa Romaniei

Panduru glumește după Aerostar - Dinamo 0-1: "99% dintre oameni nu cred că au mai prins golul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 October 2017

Basarab Panduru a glumit pe seama meciului câștigat de Dinamo cu Aerostar (liderul din C1), scor 1-0, gol Nemec (85). "Câinii" s-au calificat în optimile de finală, dar au fost criticați aspru de fostul mare jucător al Stelei. 

"Nu avea ce să-ți placă la acest meci. A fost nevoie de Costache și Nemec pentru ca Dinamo să câștige. Am impresia că 99% dintre oamenii care s-au uitat la meci nu cred că au prins golul. Și cred că sunt destul de exact când spun 99%.

Au adormit, li s-a făcut somn, jocul a dus către asta. Nu cred că aveai de ce să te mai uiți la acest meci. Părea că nu se mai poate întâmpla nimic. La meciul ăsta cred că există o statistică a șuturilor peste și pe lângă poartă, au fost toate la 10 metri peste poartă și la 20 de metri pe lângă poartă", a zis Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.