Cupa Romaniei

Sergiu Hanca recunoaște: "O calificare rușinoasă", dar strânge rândurile: "Trebuie să dăm totul cu Viitorul"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 October 2017

Sergiu Hanca subliniază faptul că a fost o calificare rușinoasă cu Aerostar (liderul din C1), scor 1-0, dar se bucură că echipa sa a trecut mai departe. A comentat apoi gestul lui Nemec de la finalul meciului, când a scandat împotriva marii rivale, dar și posibila plecare a acestuia la FCSB. 

"Am vorbit cu antrenorul și știam că mă va menaja după o repriză.
A fost o calificare mai rușinoasă, dar trebuie să recunoaștem că am avut multe ocazii. Nu a intrat mingea în plasă.

Nu mi-a fost teamă de prelungiri, îmi cunosc bine colegii, știam că vom rezolva până la urmă treaba. Știți cum e în Cupa României, e început de competiție. E mai greu.

Trebuie să ne concentrăm pe campionat, suntem la limită, avem nevoie de puncte. Celelalte echipe reușesc să strângă puncte, noi nu prea. Luni e un meci important (n.r. cu Viitorul), nu decisiv, dar important. Jucăm acasă, trebuie să dăm totul și să luăm cele 3 puncte", a zis Sergiu Hanca la TV Telekom Sport.

...despre transferul lui Nemec la FCSB: "Cu siguranță Nemec a înțeles ce a scandat la finalul meciului cu galeria (n.r. împotriva rivalei FCSB). Știu despre el și despre transferul la FCSB. Nu știu ce va face în viitor, dar cât timp este la Dinamo va da totul. E un profesionist desăvârșit"

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.