Cupa Romaniei

Filip, apărat de colegul său de cameră după scandalul izbucnit înainte de meci: "N-a venit nicio poliție, ne-am uitat la Leipzig - Bayern și ne-am băgat la somn"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 octombrie 2017

Sergiu Hanca, colegul de cameră și nașul de cununie al lui Steliano Filip, a sărit în apărarea acestuia, fundașul stânga fiind acuzat că a petrecut până spre dimineață în hotelul unde dinamoviștii au fost cazați la Piatra-Neamț.

"Eu nu am fost afectat, nu am de ce să fiu afectat, nu am fost implicat în nimic. «Stelu» a fost foarte afectat de ce a văzut în presă, dar nu s-a întâmplat nimic. Aseară ne-am uitat la Leipzig cu Bayern, iar apoi ne-am băgat la somn.

Nu a venit nicio poliție la noi la hotel, nu știu de unde au apărut aceste zvonuri", a declarat Hanca, la TV Digi Sport. 

"Trebuie să începem să strângem cât mai multe puncte, toate echipele fac asta, iar noi ne chinuim. Trebuie să câștigăm cu Viitorul"
Sergiu Hanca, mijlocaș Dinamo

Citește și:  Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra Neamț! S-a băut până la 5:00 dimineața: "Abia se ținea pe picioare când a venit poliția"

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.