Cupa Romaniei

Oficialii clujeni continuă acuzele la adresa arbitrului, după eliminarea din Cupă: "Atunci când Botoșaniul are probleme, îl deleagă pe Cojocaru"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 octombrie 2017

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj,  a continuat acuzele la adresa lui Adrian Cojocaru, arbitrul care a dezavantajat clar echipa din "Gruia" la meciul din Cupă de la Botoșani, pierdut de clujeni după executarea loviturilor de departajare, 3-4. 

"Trebuia să avem gol valabil, să primim penalty. A mai fost o fază când un jucător de la Botoșani l-a faultat pe un jucător de-ai noștri la o fază în care arbitrul ar fi putut să lase jocul să continue, dar s-a grăbit să oprească jocul ca să nu dăm noi gol. E scandalos!

Mi-a trimis cineva un articol din 2014 cu o declarație de-a lui Constantin Zotta: «Atunci când Botoșaniul are probleme, îl deleagă pe Cojocaru». Arbitrul a fost clar împotriva noastră, a fost rău intenționat. Va trebui să fie sancționat drastic. Să se vadă de ce Zotta a declarat în 2014 ceea ce a declarat.

Cupa era un obiectiv, am câștigat-o de patru ori în zece ani. Am câștigat acest trofeu și în insolvență, chiar ni-l doream", a declarat Iuliu Mureșan, la TV Telekom Sport.

Vezi și:  Dan Petrescu a explodat după eliminarea din Cupă și lansează acuze dure: "Dacă noi suntem hoți, cei de la Botoșani ce mai sunt?"

Citește aici cronica partidei FC Botoșani - CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.