Cupa Romaniei

Dan Nistor lovește din nou! După "În afară de cele 6 goluri, Steaua nu a mai avut nicio ocazie", fotbalistul a oferit o nouă reacție aiuritoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 octombrie 2017

Dan Nistor a ratat una dintre loviturile de departajare în meciul de Cupă dintre CFR Cluj și FC Botoșani, în urma căruia ardelenii au fost eliminați la penalty-uri, iar la finalul partidei a oferit o declarație amuzantă.

"Din câte îmi amintesc, am avut şi un gol anulat care cred şi din câte am auzit perfect valabil. Penalty clar şi în repriza a doua. Ce să zic, nu mai zic nimic. Îmi pare nespus de rău că am ratat, dar n-am putut să înscriu.

Ne doream să câştigăm acest trofeu, dar şansele noastre s-au dus. Urmează meciul cu Gaz Metan. Pare meci uşor, dar e meci greu", a fost reacția lui Nistor, conform TV Telekom Sport.

Dan Nistor a mai uimit cu o declarație după Steaua - Pandurii, scor 6-0: "În afară de cele 6 goluri, Steaua nu a mai avut nicio ocazie".

 În meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj, scorul a fost egal după 120 de minute, Omrani (42) și Jonathan (69) fiind cei doi marcatori.

La penalty-uri, cei mai buni jucători l-au trădat pe Dan Petrescu. Nistor, Păun și Deac au ratat pentru ardeleni, care au fost astfel eliminați încă din șaisprezecimile competiției.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.